ANA SAYFA > EĞİTİM > İZÜ'de Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Yüksek Lisans başvuruları devam

İZÜ'de Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Yüksek Lisans başvuruları devam

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İZÜ'de Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Yüksek Lisans başvuruları devam

İzmir Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü tarafından 2015-2016 akademik yılı güz döneminde eğitim vermeye başlayacak Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Tezli Yüksek Lisans Programı için başvuru süreci devam ediyor.

İzmir Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü tarafından açılan ve 2015-2016 akademik yılında eğitim vermeye başlayacak olan Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Tezli Yüksek Lisans Programı için güz döneminde 10, bahar döneminde ise 5 öğrenci kabul edilecek. Program ile fizyoterapi rehabilitasyon alanında lisansüstü düzeyde teorik ve pratik bilgisini klinik deneyimle bütünleştiren, bilimsel araştırma ve gelişmeleri yakından takip eden, kanıta dayalı bilimsel çalışmalar planlayıp yürütebilen donanımlı uzman fizyoterapistlerin yetiştirileceği bilgisini veren İzmir Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Doç. Dr. Serkan Bakırhan, mezunların aynı zamanda yurtiçi ve yurtdışındaki üniversitelerin doktora programlarına devam ederek lisansüstü eğitimlerini sürdürebileceklerini söyledi. 

Yüksek lisans mezunu donanımlı fizyoterapistlerin hastalıkların Teşhis ve tedavisinde bilgi ve deneyimlerini etkin bir şekilde kullanacaklarını ifade eden Doç. Dr. Bakırhan, İzmir Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğretim üyeleri Yrd. Doç. Dr. Fadime Küçük, Yrd. Doç. Dr. Mehmet Özkeskin ve Yrd. Doç. Dr. Hülya Özlem Şener ile yürütülecek olan programa Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümlerinden/yüksekokullarından mezun olan adaylar ile İş-Uğraşı Tedavisi veya Ergoterapi bölümü 4 yıllık lisans mezunlarının başvurabileceklerini, programdan mezun olan öğrencilere “Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı Yüksek Lisans Diploması” verileceğini ve Uzman Fizyoterapist olarak mesleki-akademik hayatlarına devam edebilecekleri bilgisini verdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ak Parti Karşıyaka Kadın Kolu Başkanı belli oldu
Sonraki Haber Karşıyaka'da yarın elektrik kesintisi var

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?