ANA SAYFA > SPOR > İZTİK'te Ömer Yıldırım başkan adaylığını açıkladı

İZTİK'te Ömer Yıldırım başkan adaylığını açıkladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İZTİK'te Ömer Yıldırım başkan adaylığını açıkladı

Türkiye'nin önemli tenis kulüplerinden birisi olan İZTİK (İzmir Tenis İhtisas Kulübü) olaganüstü genel kurulu öncesi "birlik ve beraberlik çağrısı" yapan eski başkanlardan Ömer Yıldırım başkan adaylığını açıkladı.

21 Aralık'da yapılacak genel kurulda geniş tabanlı bir ekiple yönetime aday olacaklarını daha önce beyan eden Ömer Yıldırım ve arkadaşları aday listelerini de açıkladı.
Yıldırım, devam eden bazı görüşmeler sonucu listelerde bazı değişiklikler yapılabileceğini ifade ederek şu açıklamada bulundu:
"İZTİK'in sorunlarını biliyoruz. En önemli konu üyeler arasında birliğin sağlanmasıdır. Mevcut tesislerin modernizasyonu ve yeni tesisler yapımı için ciddi mali kaynağa gerek duyulmaktadır. Performans tenisine daha fazla önem vereceğiz. Destek verilirse sorunları çözebileceğiz. Seçime tek liste ile gidilmesinin doğru olacağını, tüm gruplara birleşme çağrılarımız halen geçerlidir."
Ömer Yıldırım genel kurulda üyelere sunacakları listelerini de şöyle açıkladı:
Yönetim Kurulu Aday Listesi: Ömer Yıldırım, Namık Kolbaşı, Yıldıray Alparslan, Atilla Aykaç, Aylin Aksu, Oya Yüreğir, Eshat Vuruşkan, Avni Erboy, Ufuk Doğan,  Özay Özegeli, Hüseyin Çetin, Tolga Yandaş, Güven Süğün, Sabiha Akdemir, Ceylan Korkmaz
Denetleme Kurulu Aday Listesi: Osman Sarıoğlu, Meriç Güzel, Şevket Akgündüz, Bahar Yıldırım, Barış Yüreğir, Yakar Taban
Disiplin Kurulu Aday Listesi: Hasan Sarıoğlu, Kenan Cengiz, Volkan Yandaş, Refik Diker, Adviye Bayramoğulları, Sami Yiğit, Güven Öztürk, Emin Yılmazerli, Fatin Yücel, Selda Tane

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Haber Bulunamadı
Sonraki Haber Aytun Çıray'dan milyonları ilgilendiren müjde teklif

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?