ANA SAYFA > EĞİTİM > İZSU konulu makale Türkiye birincisi oldu...

İZSU konulu makale Türkiye birincisi oldu...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İZSU konulu makale Türkiye birincisi oldu...

Doğanata Eğitim Kurumları İzmir Fatih Koleji öğrencileri İZSU konusunda yazdıkları makale ile “Çevrenin Genç Sözcüleri” yarışmasında birinci oldu.

Geçen yıl “Kum Zambakları” ile ilgili yazdıkları makale ile birinci olan İFK Proje Kulübü öğrencileri bu yıl da İzmir'in su sorununu konu alan ve İZSU’nun büyük katkıları ile yazdıkları makale ile yine birinci olarak, ülkemizi uluslararası yarışmada temsil etme hakkını kazandı. Öğretmenleri Viki Kalderon ve Ümit Karademir'in danışmanlığında birinci olan makaleyi yazan öğrenciler şu isimlerden oluştu; Ömür Çenberci, İdil Açıkalın, Selin Sunar, Ezgi Balkır, Buse Gengör, Gülce Afacan, Kutluay Çakaduru, Eda Beder ve Büşra Boyraz.

YRE (Çevrenin Genç Sözcüleri, gençlerin yönettiği, “Çevre  Eğitim Kurumu” (FEE)’nin bir programı olan “Çevrenin Genç Sözcüleri” (YRE) tarafından uluslararası boyutta yönlendirilen, bir çevre gazeteciliği. Amaçcının gençleri çevre sorun ve konularını anlamaya yöneltmek olan yarışmada 25 den fazla ülkede, yaşları 11 ile 21 arasında olan “Genç Sözcüler” ya da “Haberciler”, çevre sorun ve konularını araştırıp inceler, bulgu ve çözüm önerilerini makale, fotoğraf ve video haberciliği yaparak yayınlıyorlar.

YRE, (Çevrenin Genç Sözcüleri), Gençlerin yönettiği, Çevre  Eğitim Kurumu (FEE) nin  bir programı olan Çevrenin Genç Sözcüleri (YRE) tarafından uluslararası boyutta yönlendirilen, bir çevre gazeteciliğidir. Amaç, gençleri çevre sorun ve konularını anlamaya yöneltmektir.25 den fazla ülkede, yaşları 11 ile 21 arasında olan Genç Sözcüler ya da Haberciler, çevre sorun ve konularını araştırıp inceler, bulgu ve çözüm önerilerini makale, fotoğraf ve video haberciliği yaparak yayınlıyorlar.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber ''Bebekler Kuzu Kıyması İle Beslenmeli''
Sonraki Haber Pınar Tezcan ve Mert Aslan İzmirliler ile buluştu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?