ANA SAYFA > GÜNDEM > İZSU Bostanlılılara pazarı zehir etti

İZSU Bostanlılılara pazarı zehir etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İZSU Bostanlılılara pazarı zehir etti

İZSU'nun su kesintileri bu sabah Bostanlıları adeta çileden çıkardı.

Sabah kesilen sular, daha sonra gelmesine rağmen bir müddet sonra yeniden kesildi. Pazar sabahı susuz kalan Bostanlılılar peşpeşe gelip giden su nedeniyle sinirlendi.
Yüzünü yıkayacak su bulamadıklarını ifade edip, "kimi kime şikayet edelim?" diyerek web sitemize telefon edenlerin sayısı bir hayli fazla oldu.

İZSU yetkilileri, ilk kesintinin 9.30'da, daha sonra 10.30 ve nihayet 11.30'da yapıldığını Bostanlı'nın 2, Bahçelievler'in de bir bölgesindeki arızanın kesintiye neden olduğunu ve ekiplerin çalıştığını suların Bostanlı'ya 13.30'dan sonra verilebileceğini ifade ettiler.

Kesintinin Karşıyaka Tramvay  ve Kentsel Dönüşüm inşaatları sırasında boruların patlatılmasıyla meydana geldiği de öğrenildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tramvayda yeni rota Çiğli
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka, Uşak'ta kayboldu...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?