ANA SAYFA > İZMİR > İzmirlilerden tramvaya tam not

İzmirlilerden tramvaya tam not

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmirlilerden tramvaya tam not

İzmirliler, 85. İzmir Enternasyonel Fuarı için özel olarak getirtilen tramvayı gezdi, inceledi, çok beğendi; çocuklar ise İzmir Metro standında dağıtılan oyuncak tramvay ile mutlu oldu.

İzmir Metrosu’nun İzmir Uluslararası Fuarı Büyükşehir Belediye sokağında yer alan standı bu yıl da binlerce çocuğun uğrak yeri oldu. Dev ekranda oynanan tren simülasyonu ile metro sürücüsü olmanın keyfini yaşayan çocuklar, stant önünde uzun kuyruklar oluşturdu.  Her yaştan çocukların ilgi odağı olan metro simülasyonunda aileler de çocukların mutluluğuna ortak oldu.

Bu yıl Fuar’da “İzmir Metro sürücüsü” olan çocuklara hatıra olarak şapka ve tişörtün yanı sıra gerçeğinin bire bir aynısı olan oyuncak tramvay da hediye edildi.  Tramvayla ilk tanışmaları oyuncak ile olan çocuklar, gerçeğini de gezmeden Fuar'dan ayrılmadı.

Bu yıl binlerce Fuar ziyaretçisi,  gerçek tramvayı sergilendiği Büyükşehir Belediye Sokağı karşısındaki yerinde görüp incelerken, tasarım ve donanımına hayran kaldı. Kentin toplu ulaşım sisteminde önemli bir rol üstlenmeye hazırlanan tramvaylar, Fuar’da ilk kez görücüye çıktı ve İzmirliler’den tam not aldı. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Altın Yunus Sanat Atölyeleri 5. dönem çalışmaları sona eriyor
Sonraki Haber Şairler ödüllerine kavuştu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?