ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > İzmirliler ''Kızkaçıran''ı oyuncularıyla izleyecek

İzmirliler ''Kızkaçıran''ı oyuncularıyla izleyecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmirliler ''Kızkaçıran''ı oyuncularıyla izleyecek

Saygın Film ve Serpil Altın Film’in yapımcılığında, Sağsalim’in yazarı Korhan Uğur’un yönetmenliğinde 8 Nisan’da vizyona giren Kızkaçıran filmi oyuncularıyla birlikte şehir şehir dolaşıp izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Vizyona girdiği ilk hafta sonu oyuncular ve ekip Kocaeli, Eskişehir, İzmir ve Manisa seyircisiyle buluşacak.

Filmin yönetmeni Korhan Uğur’un İzmir ve civarında çektiği 3. filmi olan Kızkaçıran’ın, İzmir’li seyirciyle buluşması oyuncular ve ekip çok önemli.

İzmir’de yapılacak oyunculu gösterim programı şöyle 10 Nisan Pazar günü saat 16:15'te İzmirPark Cinemaximum'da yapılacak. Gösterimde Emir Benderlioğlu, Ceren Benderlioğlu, Ergun Kuyucu, Gönül Nagiyeva, Osman Cavcı, Erol Aksoy, Ece Ertan, Kaan Çalışkanoğ, yönetmen Korhan Uğur ile yapımcılar Mustafa Saygın ve Serpil Altın da bulunacak. Ekip, saat 15:30'da sinema fuayesinde seyircilerle buluşarak sohbet edecek.

Filmin konusu…

“Kızkaçıran” düğünden gelini kaçıran; ama  gelini damatla beraber kaçıran Ahmet'in komik hikayesini anlatıyor. Ahmet eski aşkı Gül’ü evleneceği gün gelin arabasıyla düğünden kaçırır. Ahmet’in aynı zamanda Gül’e bir de sürprizi vardır. Kaçırılan tek kişi Gül değildir.

Ahmet Gül’ü kaçırdığında bir planı yoktur. Köydeki dedesine götürmek isteyince abisinden yardım talep eder. Dedesinin köyüne ulaşana dek yolda başlarına birbirinden komik olaylar gelir.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Aziz Kocaoğlu, yabancı gazetecileri ağırladı
Sonraki Haber 12 yaşındaki Azra, kişisel sergi açtı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?