ANA SAYFA > EĞİTİM > İzmirli Gençler “Girişim 35” Çalıştayında bir araya geldi

İzmirli Gençler “Girişim 35” Çalıştayında bir araya geldi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmirli Gençler “Girişim 35” Çalıştayında bir araya geldi

150 ülkede kutlanan Global Girişimcilik Haftası (GGH) bu sene 17-23 Kasım 2014 tarihleri arasında kutlandı. 22 Kasım 2014 günü İzmir’de bulunan ve girişimcilik üzerine çalışan Ege Üniversitesi, Dokuz Eylül Üniversitesi, İzmir Üniversitesi ve Kâtip Çelebi Üniversitesi kulüp temsilcileri ve katılımcıları bir araya gelerek Girişim 35 tarafından organize edilen çalıştay, eğitim ve bilgilendirme toplantıları ile İzmir ekosistemi için çalışmalarda bulundu.

Ana destekçileri Ege Üniversitesi EBİLTEM Teknoloji Transfer Ofisi ve İzmir Kalkınma Ajansı ile program öncesi yapılan çalışmalar ile “İzmir’de genç girişimcilik, ekosistemin analizi, sorun tespiti, stratejik planlamalar” başlıklarında bilgiler toplandı. Bu bilgiler doğrultusunda İzmir’de yaşayan farklı kampüslerde eğitim gören ve girişimcilik ekosistemine katkı sağlamak isteyen bir çok kulüp kurumsal olarak katılım sağladı.

Açılış konuşmalarında İzmir Kalkınma Ajansı uzmanlarından ve “İzmir Girişimcilik Ekosisteminin Geliştirilmesi Stratejisinin Geliştirilmesi” raporunun hazırlanmasında katkıları olan Esra Ata, İzmir’de girişimcilik ile ilgili durum tespiti ve ileriye yönelik İzmir girişimcilik vizyonundan bahsetti. Ege Üniversitesi öğretim üyelerinden Doç.Dr. Murat Pehlivan ise Ege Üniversitesi ve EBİLTEM TTO kapsamındaki çalışmalardan bahsetti.

Kenan Keskinoğlu, Taylan Demirkaya, Özlem Sun, Semih Erden, Emre Ustaoğlu ve Onur Selek’in gençlerle bir araya geldiği günün sonunda İzmir için güzel çıktılar elde edildi. Etkinlik koordinatörleri Onur Selek ve Mert Görkem Ayaz: “ İzmir’in farklı farklı kampüslerinde aynı amaçlar uğruna çalışan kulüplerin aslında ekosistemde önemli bir yeri var. Girişim 35 ile herkesi birlikte çalışırken görmek heyecan verici. Bunu yaparken yanımızda İZKA ve EBİLTEM’in olması sürdürülebilirliğimiz için bize ayrı bir güç veriyor. Artık İzmir’in Girişim 35’i var. Tüm kulüplere ve destekçilerimize teşekkür ederiz.”dedi.

Girişim 35 ile ilgili detaylı bilgiler için girisim35.com adresini ziyaret edebilirsiniz. İletişim için merhaba@girisim35.com adresine mail atmanız yeterli.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber EGESEM'den amatör olta balıkçılığı eğitimi
Sonraki Haber İKSEV'de müzikli atölye başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?