ANA SAYFA > SPOR > İzmir’in yeni stadınının açılış kurdelasını Kılıçdaroğlu kesecek

İzmir’in yeni stadınının açılış kurdelasını Kılıçdaroğlu kesecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir’in yeni stadınının açılış kurdelasını Kılıçdaroğlu kesecek

Geçen hafta Göztepe ile Elazığspor arasında oynanan karşılaşma ile kapılarını açan ve büyük ilgi gören Yeni Bornova Stadı’nın resmi açılışını 8 Ekim Cumartesi Günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yapacak.

Alsancak Stadı’nın 2014 yılında yapılan depreme dayanıklılık testinde can güvenliği bakımından riskli çıkması ve yıkılmasının ardından önemi İzmir için daha da artan Yeni Bornova Stadı’nın resmi açılışını, 8 Ekim Cumartesi günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yapacak. Geçtiğimiz Cumartesi günü Göztepe ile Elazığspor’un ilk maça çıktıkları Stat, hem futbol otoritelerinden hem de taraftarlardan tam not almıştı.

Kapasite 12 bin 500'e çıkacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Bornova Belediyesi’nin ortak çalışması ile tamamlanın Stadın şu anda 6 bin 500 olan seyirci kapasitesi, üçüncü etap çalışmaları kapsamındaki kuzey tribünü ve bu tribünle birleşecek doğu tribünü tamamlandığında 12 bin 500’e çıkacak.

Yeni yol ve çevre düzenlemeleri

İzmir Büyükşehir ve Bornova Belediyeleri stada rahat ulaşım için tüm olanaklarını seferber ederken, Doğanlar’da 27 bin metrekarelik alanda alt yapı ve asfalt çalışmaları yapıldı. Yeni bir imar yolu da ulaşıma açılarak Ankara Caddesi üzerindeki Naldöken Kavşağı’ndan stada bağlantı sağlandı. İzmir’in yeni stadı için çevre düzenlemeleri yapıldı. Otopark sorununu ortadan kaldırıldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber FETÖ'nün sözde Karşıyaka eyaleti yapılanmasına operasyon...
Sonraki Haber Çocuk oyuncakları ve yerler yenileniyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?