ANA SAYFA > ÇEVRE > İzmir'in yeni Orman Bölge Müdürü Derince göreve başladı

İzmir'in yeni Orman Bölge Müdürü Derince göreve başladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir'in yeni Orman Bölge Müdürü Derince göreve başladı

İzmir Orman Bölge Müdürü Şahin Aybal’ın Ekim 2018 Tarihinde Orman Genel Müdür Yardımcılığına atanmasıyla boşalan İzmir Orman Bölge Müdürlüğü makamına Zafer Derince atandı.

2001-2008 Yılları arasında Urla Orman İşletme Şefliği ve 2008-2014 Yılları arasında İzmir Orman İşletme Müdür Yardımcılığı ve Müdürlüğü yapan Zafer Derince İstanbul Orman Bölge Müdür Yardımcılığı, Elazığ Orman Bölge Müdürlüğü ve Orman Genel Müdürlüğü Bilgi Teknolojileri Daire Başkanlığı görevlerinde bulunmuş tecrübeli bir isim.
.
1969 Kastamonu - Tosya Doğumlu olan Zafer Derince, İlkokulu Doğduğu Köyde, Ortaokulu İzmir Urla'da, Liseyi de Bursa'da tamamlamış olup, 1991 yılında İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesinden mezun … Orman Entomolojisi ve Koruma Bilimi dalında Yükseklisansı da bulunan Zafer Derince evli ve 2 çocuk babası.

İzmir Orman Bölge Müdürü olarak atanan Zafer Derince , 12 Eylül 2019 Perşembe günü  makamına gelerek görevi vekaleten yürüten Orman Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Erol’dan devraldı.

2001- 2014 yılları arasında  İzmir’de orman işletme şefliği , işletme müdür yardımcılığı ve orman işletme müdürlüğü  görevlerinde  bulunmasından dolayı kendisini tekrar evine dönmüş gibi hissettiğini  söyleyen İzmir Orman Bölge Müdürü Zafer Derince hem bölgeyi hem de mesai arkadaşlarının çoğunu iyi tanıdığını  kendisi için bunun çok önemli bir avantaj  olduğunu söyledi. Bölge Müdürlük makamını  vekâleten yürüten Orman Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Erol’a da başarılı çalışmaları ve katkıları için teşekkür etti…

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Orman konserinden 477 bin lira toplandı
Sonraki Haber Bostanlı'da Fındık Metin'le nargile keyfi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?