ANA SAYFA > İZMİR > İzmir’in ilk Millet Bahçesi tamamlanıyor

İzmir’in ilk Millet Bahçesi tamamlanıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir’in ilk Millet Bahçesi tamamlanıyor

63 dönüm üzerinde hayata geçirilen, İzmir’in ilk millet bahçesi projesi bitirilmek üzere.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın yürütücülüğünü yaptığı projede 300 araçlık yer altı otoparkı, yürüyüş ve bisiklet yolları, adrenalin parkı, biyolojik gölet, çocuk oyun alanları, kütüphane gibi bölümler bulunuyor. Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu’nun seçim vaatlerinde olan proje bazı dernekler tarafından mahkemeye taşınarak engellenmeye çalışılsa da davalar proje lehine sonuçlanıyor. 

İzmir’in ilk Millet Bahçesi’nde ise çalışmalar devam ediyor. Bergama’nın tarihi parkı Çamlıpark ile birleştirilen projenin yüzde 60’ından fazlası bitirilmiş durumda. İnce duvar, sıva ve saç imalatlarının devam ettiği projede yağmur suyu, içme suyu ve atık su imalatlarının yüzde 90’ı tamamlandı. Biyolojik göletin imalatına başlandı ve 3 hafta içinde tamamlanması bekleniyor.
Bergama’ya nefes olacak projenin yüzde 85’i yeşil alana ayrılmış durumda.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kar-Dik 35. Yılını kutluyor
Sonraki Haber Soyer: İzmirlinin cezalandırılmasına razı değiliz

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?