ANA SAYFA > İZMİR > İzmir'in Ak Parti adayları tanıtılıyor

İzmir'in Ak Parti adayları tanıtılıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir'in Ak Parti adayları tanıtılıyor

AK Parti İzmir’in milletvekili adayları 18 Mart Cumartesi saat 15.00’da Kaya Termal Otel’de düzenlenecek aday tanıtım toplantısında bir araya gelecek.

Ankara’da ülke genelinde tüm milletvekili adaylarının tanıtılmasının ardından AK Parti İzmir İl Teşkilatı milletvekili adaylarını, 18 Nisan Cumartesi günü saat 15.00'te Balçova Kaya Termal Otel'de düzenlenecek tanıtım toplantısıyla kamuoyunun karşısına çıkaracak. İzmir 1. Bölge 1. Sıra Milletvekili Adayı Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu kente 18 Mart Cumartesi günü ilk kez milletvekili adayı olarak gelecek. Partililer Eroğlu’nu havaalanında karşılayacak ve ardından program için Kaya Otel’e gidecekler.

Ege ve İzmir’e büyük müjdeler

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun bizzat kendisinin kaleme aldığı 100 maddelik ‘Yeni Türkiye Sözleşmesi’ ile seçim beyannamesinin açıklanmasının ardından İzmir’e dönen AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, teşkilatın motivasyon ve heyecanının katlandığını belirtti. Seçim sürecinde çok sıkı çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Delican, “Genel Başkanımız ve Başbakan Prof. Dr. Sayın Ahmet Davutoğlu kendi hazırladığı seçim beyannamesinde İzmir başta olmak üzere Ege Bölgesiyle ilgili dev projeleri gündeme getirdi. Bizler partimizin hizmet kervanına ekleyeceğimiz bu projeleri İzmir’de halkımıza en doğru şeklide anlatacağız. AK Parti olarak kutlu yürüyüşümüzde hep bir adım önde her zaman yaptıklarımızın daha iyisini yapmak için kendimizle yarıştık. Sayın Genel Başkanımız açıkladığı seçim beyannamesinde Yeni Türkiye’nin kapısını sonuna kadar açtı. Bizlerde Sayın Genel Başkanımızın açtığı yolda gece gündüz demeden çalışarak, yaptıklarımız ve yapacaklarımızı İzmir’de kıymetli hemşerilerimize anlatacağız” dedi.

Tanıtım toplantısına tüm İzmir’i davet etti

Balçova Kaya Termal Otel’de 18 Nisan Cumartesi günü saat 15.00’da düzenlenecek toplantıya tüm İzmir halkını beklediklerini söyleyen Delican, “26 milletvekili adayımızla birlikte Güzel İzmir’imizde kıymetli hemşerilerimizle buluşacağız. Birbirinden değerli her kesime hitap eden adaylarımızla en iyisini başarmak için sürekli sahada olacağız. Aday tanıtım toplantımıza tüm İzmir’i davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sertel, CHP’nin efsane ismi İbrahim Yılmaz’ı evinde ziyaret etti
Sonraki Haber Foça'da Turizm Haftası etkinlikleri başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?