ANA SAYFA > İZMİR > İzmir'e kar sürprizi...

İzmir'e kar sürprizi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir'e kar sürprizi...

İzmir'de yeni yıl öncesinde, hava sıcaklıklarındaki düşüş sürerken, kent merkezinde karla karışık yağmur yağdı.

İzmir'de, günlerdir mevsim normallerinin üzerinde ya da mevsim normallerinde olan hava sıcaklıkları, yeni yıl öncesinde yerini yağışa ve soğuk havaya bıraktı. İki gündür süren sağanak yağmurun ardından bugün Sabah saatlerinden itibaren kent merkezine, karla karışık yağmur yağdı.

Kentin, İzmir- Manisa yolu üzerindeki Sabuncubeli gibi yüksek bölgelerinde sıcaklıkların daha da düşmesiyle, yağış kara dönüştü. Zaman zaman etkisini arttıran kar yüzünden, İzmir- Manisa yolunda sürücüler, zor anlar yaşadı. Trafik ekipleri, trafiğin kontrollü olarak akışını sağladı. Karayolları ekipleri de yolda tuzlama çalışmaları yaptı. Karın keyfini yaşamak isteyenler de araçlarından inip kar topu oynadı.

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü ekipleri, soğuk ve yağışlı havanın yarın da devam edeceğini açıkladı.

Aliağa’da evlerin çatıları, arabaların üstü ve çardaklar beyaz örtüye büründü. Ender rastlanan manzaraların ortaya çıktığı Aliağa’da lapa lapa kar yağdığını gören çocuklar büyük bir sevinç yaşadı. Cadde ve sokaklarda cep telefonları ile selfie yapanların yanı sıra manzara fotoğrafı çekenlerde oldu. Aliağa’da hava sıcaklığı 2 dereceye düşerken kar yağışı sokak hayvanlarının yaşamlarını da olumsuz etkiledi. Vatandaşların sokak hayvanlarına yiyecek yardımı verdiği görüldü.  Belediye ekipleri özellikle buzlanma riski olan yüksek rakımlı köy yollarında  tuzlama çalışması yaparak yollarda meydana gelebilecek olası kazalara  karşı önlem aldı. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da bu sefer Juninho kriz çıkardı
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'ya 2 maç seyircisiz oynama cezası!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?