ANA SAYFA > EKONOMİ > İzmir'e bir günde 5 bin 655 yabancı turist geldi

İzmir'e bir günde 5 bin 655 yabancı turist geldi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir'e bir günde 5 bin 655 yabancı turist geldi

Ramazan Bayramı ve yaz ayları nedeniyle boşalan İzmir, iki kurvaziyer gemi ile şehre gelen 5 bin 655 yabancı turist ile canlandı. Katakolon ve Antalya'dan gelen kurvaziyer gemilerinden inen yabancı turistler şehre canlılık katarken, İzmir esnafı ise turistlerin alışveriş yapmamasından şikayet etti.

Katakolon ve Antalya'dan gelen iki kurvaziyer gemi, Ramazan Bayramı ve yaz ayları nedeniyle boşalan İzmir sokaklarını bir nebze de olsun canlandırdı. İki gemiden inen toplam 5 bin 655 yabancı turist, şehrin işlek noktalarına dağılarak, şehri gezdi. Turistlerin gelmesiyle bayram sevinci artan taksiciler, limanda uzun kuyruklar oluşturarak müşteri kapmaya çalıştı. Tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda çalışan esnaflar ise turistlerin alışveriş yapmamasından şikayet etti.
İzmir'in en işlek mekanlarından tarihi Kemeraltı Çarşısı esnafı ise, turistler nedeniyle sadece hareketlilik yaşandığını, bu hareketliliğin esnafa faydası olmadığını ifade etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Altındağ MTK Sitesinin üst kısmında çıkan maki ve ormanlık alan yangını korkuttu
Sonraki Haber Aziz Kocaoğlu: Bu dönem Karşıyaka Operası tamamlanacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?