ANA SAYFA > İZMİR > İzmir'de yaklaşık 8 ton balığa el konuldu

İzmir'de yaklaşık 8 ton balığa el konuldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir'de yaklaşık 8 ton balığa el konuldu

İzmir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Buca Balık Hali ve çevresindeki soğuk hava depolarında gerçekleştirilen kapsamlı denetimde, boy ve av yasağına uymayan 7 bin 777 kg balığa el kondu.

Ayrıca 2 hava deposu ve bir şahsa toplam 37 bin 149 TL para cezası uygulandı. Denetimlere Buca İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü denetim elemanları ile Buca İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri de eşlik etti.

Sabahın erken saatlerinde Buca Balık Haline gelen denetim ekipleri, hal giriş-çıkışları, hal depoları, tezgahları ve taşıma araçları da dahil olmak üzere kapsamlı bir denetim gerçekleştirdikten sonra, hal çevresindeki soğuk hava depolarını da uygunsuz durum olup olmadığını incelemek üzere ziyaret etti. Su Ürünleri Kontrol görevlileri, balıkların uygun zamanda ve uygun boyda avlanarak, doğru şartlarda muhafaza edilmesi gerektiği konusunda da uyarılarda bulundu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP’li Sertel: Engelli vatandaşa 842 lira aylık ödeniyor, bu paralarla nasıl geçinecekler?
Sonraki Haber Gazi Lisesi'nin öğrenci, öğretmen ve velileri yürekleri ısıttı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?