ANA SAYFA > İZMİR > İzmir'de Tur Otobüsleri Turistlerin Gözdesi

İzmir'de Tur Otobüsleri Turistlerin Gözdesi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir'de Tur Otobüsleri Turistlerin Gözdesi

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 'İzmir City Tour' otobüsleri hizmete girdiğinden bu yana kruvaziyer gemilerle gelen turistlerden yoğun ilgi görüyor.

Alsancak Limanı'na yanaşan gemilerden inen Efes, Meryem Ana veya başka şehir dışı turları yerine kent içindeki kültürel mekanları görüp, tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda alışveriş yapmak isteyen turistler, Büyükşehir Belediyesi'nin 'İzmir City Tour' otobüslerini tercih ediyor. Kenti gezmek isteyen turistler, yer bulabilmek için soluğu biletlerin satıldığı gişe önünde alıyor. Üstü açık olarak hizmet veren dört otobüs, Alsancak Limanı'ndan başlayan ve Kordon, Lozan Meydanı, Ahmet Priştina Kent Arşivi ve Müzesi, Agora, Varyant, Konak ve Fezvipaşa, Basmane ve Alsancak Garı istikametinden yaklaşık 40 dakikalık bir yolculuktan sonda tekrar limana ulaşıyor. Güzergah boyunca turistler bol bol fotoğraf çekiyor, bu tur için kişi başına ise 20 Euro para ödüyor. Otobüslerde yer bulamayan turistler ise taksilere yöneliyor. Tur otobüslerinde turistlere tur güzergahının bulunduğu harita ve farklı dillerde müzik yayını yapılıyor, tanıtım broşürleri veriliyor.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Üniversitesi’nde mezuniyet gururu
Sonraki Haber Sokakta satılan pideyi almayın!..

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?