ANA SAYFA > İZMİR > İzmir'de toplu ulaşımdaki kart krizi çözülüyor...

İzmir'de toplu ulaşımdaki kart krizi çözülüyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir'de toplu ulaşımdaki kart krizi çözülüyor...

İzmir Büyükşehir Belediyesi, toplu ulaşımda kullanılan elektronik ücret toplama sistemine ilişkin sıkıntının büyük ölçüde çözüldüğünü açıkladı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, toplu ulaşımda kullanılan elektronik ücret toplama sistemine ilişkin sıkıntının büyük ölçüde çözüldüğünü açıkladı. Belediye yetkilileri, toplu taşıma araçlarındaki okuma cihazları (validatör) ve turnikelerle bayilerdeki dolum cihazlarının tamamının yeni programla yeniden çalışması için sürdürülen çalışmanın, güvenlik sistemine izinsiz müdahaleler sebebiyle henüz tam anlamıyla sonuçlandırılamadığını bildirdi.

Günlük 1 milyon 700 bin adet biniş ve dolumu içeren sistemin güvenli bir şekilde çalıştırılması amacıyla yürütülen operasyonda gece boyunca altı garajda ESHOT’a ait 1110, İZULAŞ’a ait 255 aracın validatörüne yeni yazılım yüklendi. Vatandaşların İZBAN, metro ve İZDENİZ’de sıkıntısız yolculuk yapabilmesi için turnikelerde özel önlemler alındı. Dolum gişelerine takviyeler yapıldı.

KOCAOĞLU: HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATIYORUZ

Ulaşım kartlarına ilişkin operasyonu, geçen pazar akşamından itibaren ESHOT Genel Müdürlüğü’nde oluşturulan kriz merkezinde takip eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “Kritik iki gecenin sonunda ulaşım kartlarındaki krizi büyük ölçüde aştık. Yaşanan sıkıntıyı hemşehrilerimize mümkün olduğunca hissettirmemeye çalıştık. Bu konuyla ilgili detaylı açıklamaları daha sonra yapacağım ancak şu kadarını söylemekte yarar var, bu sıkıntıya yol açanlara karşı gerekli hukuki işlemleri başlatıyoruz.” şeklinde konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tek işleri zayıflatmak değil!..
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka-Fenerbahçe Ülker biletleri satışa çıkıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?