ANA SAYFA > İZMİR > İzmir'de terör alarmı!..

İzmir'de terör alarmı!..

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir'de terör alarmı!..

İstanbul’da 2 kadın teröristin Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne yaptığı saldırı sonrası İzmir’de güvenlik önlemleri artırıldı.

İstanbul’da 2 kadın teröristin Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne yaptığı saldırı sonrası İzmir’de güvenlik önlemleri artırıldı. İzmir’in giriş çıkışlarında uygulama noktası oluşturan polis, şüpheli araçları didik didik arıyor.

Kent merkezine giriş olan Manisa yolu, Ankara yolu ve Aydın yolunda olağanüstü tedbir alındı. Uygulama noktalarından biri olan Gaziemir-Kısıkköy yolu arasında, uzun namlulu silahla nöbet tutan polisler eşliğinde ekipler, şüpheli gördükleri araç ve özellikle yabancı plakalı araçları durdurup didik dik aradı. Araç içindekilerinde üst araması yapıldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Hukukçular etkili konuşmayı sanatçılardan öğrenecek
Sonraki Haber Genç büfeci alkollü müşteri kurbanı oldu...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?