ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > İzmir'de ''Tango'' konçertosu

İzmir'de ''Tango'' konçertosu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir'de ''Tango'' konçertosu

Dünyaca ünlü keman virtüözü Cihat Aşkın, "Concertango" isimli yeni keman konçertosunun Dünya Premiere'ini İzmir'de gerçekleştirecek.

Hasan Niyazi Tura tarafından Cihat Aşkın’a ithaf edilen ‘Concertango’ isimli yeni keman konçertosunun Dünya Premiere’i, İzmir’de dünyaca ünlü keman virtüözü Cihat Aşkın ve Rengim Gökmen yönetimindeki Karşıyaka Oda Orkestrası tarafından yapılacak.

2015 yılında tamamlanan eser Aşkın tarafından sipariş edilmiş ve Tango ile modernist bir anlayışın birleşmesi sonucunda bir keman konçertosu olarak Solo Keman, Dansçı, Bandoneon, Kontrabas, Piyano ve Tango Ensemble için tasarlanmıştır.

İlk seslendiriliş olarak Karşıyaka Oda Orkestrası'nın programına alınan eser 21 Mart Pazartesi akşamı Karşıyaka Hikmet Şimşek Sanat Merkezi’nde 22 Mart Salı akşamı ise Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde dinlenebilecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yüksel'den Delican'a sert cevap: ''Ya ihbar etsin, ya özür dilesin"
Sonraki Haber Reklamlar beslenmemizi olumsuz etkiliyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?