ANA SAYFA > İZMİR > İzmir'de sahte içki denetimi

İzmir'de sahte içki denetimi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir'de sahte içki denetimi

İzmir’de sahte içki yüzünden artan ölümler üzerine harekete geçen polis ekipleri, İzmir’in ana merkezlerinden biri olan Alsancak’ta bulunan mekanları denetledi.

İzmir'de sahte içki yüzünden her geçen gün giderek artan ölümler yüzünden harekete geçen Kaçakçılık Şube, Asayiş Şube, Narkotik Şube, Araştırma Büro, Çocuk Şube ekipleri ve vergi denetçileri olmak üzere toplam 200 personelle Alsancak'ta bulunan Gazi Kadınlar Sokağı'ndaki 22 iş yeri denetlendi.

Denetlemelerde 320 kişinin GBT sorgusu yapılırken, 3 kişinin yoklama kaçağı olarak arandığı ortaya çıktı. Yapılan denetlemelerde bir iş yerinde ise 1 adet sahte/bandrolsuz rakıdan sunum yapıldığı tespit edildi. 1 adet sahte içki adli işlemler polis merkezine teslim edilirken, ayrıca idari yönden vergi denetmenlerince cezai işlem uygulandı

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Feriha Dağlı'nın ''Kedi…Kadın…'' sergisi açıldı
Sonraki Haber İzmir'de moda rüzgarı esti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?