ANA SAYFA > SAĞLIK > İzmir'de sağlık çalışanları buluşuyor

İzmir'de sağlık çalışanları buluşuyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir'de sağlık çalışanları buluşuyor

Sağlık Bakanlığı İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği farklı bir uygulamayı daha hayata geçirerek bir ilke daha imza attı. Birlik İletişim Platformu (BİP) başlığı ile oluşturulan platforma tüm sağlık çalışanları üye olabiliyor.

Görüş ve önerilerin paylaşılabildiği platform da emlak ilanları, araç ilanları, becayiş ilanları verilerek, takibi yapılabiliyor. Sosyal etkinlikler ve kurumsal duyuruların da yapılabileceği platform İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Web sayfası olan ikkh.gov.tr adresinden ulaşılabiliyor. Kolayca kayıt yapılarak hemen kullanılabilen sistemin, sosyal sorumlulukların yerine getirilmesinin yanında iyi bir iletişim ağı oluşturacağı düşünülmektedir. Tek yönlü bilgi paylaşımından, çift taraflı ve eş zamanlı bilgi paylaşımına ulaşılmasını sağlayan medya sisteminde insanların birbiriyle içerik ve bilgi paylaşmasını sağlayan uygulamalar sayesinde, herkes aradığı, ilgilendiği içeriklere ulaşabilmektedir.
Platformla ilgili İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof.Dr. Osman Nuri Dilek “İnsanlara yardım etmenin pek çok yolu vardır, teknolojinin gelişmesi ve sosyal paylaşım platformları ile yardım alır, yardım eder. Sorular sorar, cevaplar alırsınız. Paylaşımlarda bulunursunuz. Bu bakımdan sosyal paylaşımlar iletişim yollarından biridir. Her türlü güvenliği sağlanmış uygulamamıza İzmir’de ki tüm sağlık çalışanlarımızı davet ediyorum.” diyerek Birlik İletişim Platformu’nu sağlık çalışanlarının hizmetine sunduklarını ifade etti…

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Erken Tanı Hayat Kurtarır
Sonraki Haber Karşıyaka'da yarın elektrik kesintisi var

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?