ANA SAYFA > İZMİR > İzmir'de sağanak yağış uyarısı

İzmir'de sağanak yağış uyarısı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir'de sağanak yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yarından itibaren 4 gün boyunca İzmir'de yağışlı havanın etkili olacağı uyarısında bulundu.

Meteoroloji'den yapılan açıklamada Çarşamba günü akşam saatlerinden itibaren Kıyı Ege’den başlayarak zamanla bölge genelinde sağanak yağış beklendiği bildirildi. Rüzgarın da güney yönlerden fırtına (50-70 km/sa), kıyı kesimlerde kuvvetli fırtına (70-90 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.

Perşembe günü, bölge geneli sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı olarak geçecek. Yağışların yerel olarak kuvvetli olması tahmin ediliyor. Rüzgar güney yönlerden kuvvetli (30-50 km/sa), kıyı kesimlerde yer yer fırtına (50-70 km/sa) şeklinde esecek.

Cuma günü, bölge geneli sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı olarak geçecek. Cumartesi günü, bölge geneli aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olarak geçecek. Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığının yağışla birlikte azalarak mevsim normallerine, bölgemizin kuzeyinde ise mevsim normallerinin altına düşmesi bekleniyor.
PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf'ın yıldızına ''kadro dışı'' şoku
Sonraki Haber Aziz Kocaoğlu: ''Bülent Delican’dan özür bekliyoruz''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?