ANA SAYFA > İZMİR > İzmir'de patlama...2 şehit...

İzmir'de patlama...2 şehit...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir'de patlama...2 şehit...

İzmir Adliyesi C kapısı önünde bomba yüklü araçlı saldırı düzenlendi. Saldırıdan sonra çıkan çatışmada 2 terörist öldürüldü. 1 terörist ise aranıyor. Saldırıda 2 şehit, 7 de yaralı var.

İzmir Adliyesi C Kapısı önünde bir araçta patlama meydana geldi. Patlamanın ardından çatışma çıktı. Olay yerine ekipler sevk edildi. İzmir Adliyesi önünde gerçekleşen patlamanın, gelen ilk bilgilere göre bombalı araç nedeniyle gerçekleştiği iddia edildi. DHA muhabiri uzan namlulu silahlı bir teröristin cesedinin olduğu bilgisini paylaştı. Bölgede iki terörist olduğu, birinin öldürüldüğü, diğeriyle çatışmanın sürdüğü iddia edildi. İlerleyen dakikalarda ise 2. terörist de öldürüldü. 1 terörist ise aranıyor.

İzmir'de bombalı araç saldırısında 1 polis memuruyla, 1 katibin şehit olduğu bildirildi. 2'si polis, 7 kişi de yaralandı.

CNN Türk'e bağlanan DHA muhabiri Taylan Yıldırım da uzan namlulu silahlı bir teröristin cesedinin olduğu bilgisini paylaştı. Bu teröristin saldırı anında öldüğü öğrenildi. Bu bilginin ardından 2 teröristle çatışmanın sürdüğü bilgisi geldi.

Manas Bulvarı Salhane dere kenarında inceleme yapan polis ekipleri, bölgeye trafik akışını kesti. Giriş ve çıkışları kontrol altına alan polis, siyah montlu, beyaz bereli ve 1,65-1,70 metre boyundaki bir şüpheliyle ilgili çalışma başlattı.

Bu arada, patlamanın yaşandığı yerin yakınında şüpheli bir paketin daha olduğu öğrenildi. Şüpheli paket kontrollü olarak patlatıldı.

Bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Öte yandan adliye çalışanları güvenlik tedbirleri nedeniyle dışarı bırakılmıyor. Çalışanlar adliye içindeki güvenli bölgelere götürüldü.

Kaçan teröristin Karşıyaka yönüne doğru gittiği söyleniyor.

HABERE AİT VIDEO


PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP İzmir'den AK Partili Doğan'a ''İzmir'den bihaber'' göndermesi
Sonraki Haber Karşıyaka 3-0 yenildi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?