ANA SAYFA > İZMİR > İzmir'de okul sahaları renklendi

İzmir'de okul sahaları renklendi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir'de okul sahaları renklendi

Gençleri spora teşvik etmek amacıyla 15 okuldaki 22 spor sahasını yenileyen İzmir Büyükşehir Belediyesi, eğitim yuvalarına ayrı bir renk kattı.

Spora ve sporcuya desteklerini sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentteki spor sahalarını yenileme çalışmalarında rotasını okul sahalarına çevirdi. Kentteki 15 okulun 22 spor sahası zeminini uluslararası standartlardaki malzemelerle yenileyen Büyükşehir Belediyesi, böylece gençleri spora teşvik için önemli bir adım daha atmış oldu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, bu yıl yürütülen çalışmalar kapsamında Dikili Can Rüştü Tüfekçioğlu Ortaokulu, Dikili Çok Programlı Anadolu Lisesi,  Bornova Çimentaş Ortaokulu, Menderes Belediyesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Bayındır İsmet İnönü Ortaokulu, Torbalı Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Bayındır Sadık Susamcıoğlu Anadolu Lisesi, Torbalı Subaşı Ortaokulu, Karabağlar Şerif Remzi Ortaokulu, Menemen İlçesi Türkelli İlköğretim ve Ortaokulu, Urla Anadolu Lisesi, Bayındır Ülfet Onart Anadolu Lisesi, Karabağlar Engin Hayri Özmeriç İlkokulu, Konak Kenan Evren Anadolu Lisesi ve Karabağlar Şehit Komando Er Fatih Özcan İlkokulu’nda bulunan toplam 22 adet spor alanını yenileyerek “Uluslararası Tenis Federasyonu (ITF) onaylı” akrilik zeminle kapladı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Renkli dişler mutlu gülüşler
Sonraki Haber Milli Savunma Komisyonu üyesi vekillerden 15 Temmuz ziyareti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?