ANA SAYFA > İZMİR > İzmir'de nöbetteki polislere telefon yasağı

İzmir'de nöbetteki polislere telefon yasağı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir'de nöbetteki polislere telefon yasağı

İzmir Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, son günlerde artan terör olayları ve kurumun imajı açısından önemli bir karara imza attı.

Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, hem yaşanabilecek olası terör olayları ve hem de kurumun imajı açısından önemli bir karara imza attı. Uzunkaya'nın emrindeki tüm birimlere gönderdiği yazılı emre göre, özellikle nöbet noktaları için bir dizi sıkı tedbir alındı.

Buna göre, polisler hava şartlarına göre iki saati bulan nöbetleri sırasında kesinlikle cep telefonlarını yanlarında bulundurmayacak. Karakoldaki bir arkadaşına ya da danışmaya teslim edecek. Ancak önemli ve acil bir durum karşısında, telefonla konuşabilecek.

Cep yasağının yanı sıra, yine nöbet yerlerinde ve kulübelerinde, dikkat dağıtan internet kullanımını sağlayan bilgisayar, gazete bulundurulmayacak. Polis sadece, korumakla yükümlü olduğu kurumun güvenliğine dikkat kesilecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Becker'in 2016 hedefi yüzde 20 büyüme
Sonraki Haber Metal işletme sektörü İzmir'de buluşacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?