ANA SAYFA > İZMİR > İzmir'de kaza: 3 Ölü, 1 ağır yaralı

İzmir'de kaza: 3 Ölü, 1 ağır yaralı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir'de kaza: 3 Ölü, 1 ağır yaralı

Bornova ilçesinde yaşanan kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı.

Kaza, bugün saat 03.00 sıralarında, Manisa-İzmir Karayolu Sabuncubeli mevkiinde meydana geldi.

Manisa'dan İzmir istikametine seyir halinde olan Ali Asgar Özen (37) yönetimindeki 09 YE 589 plakalı hafif ticari araç, ön tarafta seyir halinde olan İbrahim Yetkin idaresindeki 10 ZU 355 plakalı TIR'ın 10 ZD 735 plakalı dorsesine arkadan çarptı. Kazayı görenler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri olay yerinde kimliği belirlenemeyen bir kadının hayatını kaybettiğini belirledi.

Kazada hafif ticari araç sürücüsü otobüs şoförü Ali Asgar Özen ile kızı Aleyna Özen (10), oğlu Anıl Muharrem Özen (15) ağır yararlanırken, yaralılar ilk müdahalenin ardından sağlık ekiplerince farklı hastanelere kaldırıldı. Hastanelerde tedavi altına alınan Ali Asgar Özen ile kızı Aleyna Özen yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatlarını kaybetti.

Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisi devam eden Anıl Muharrem Özen'in ise sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Kimliği belirlenemeyen kadının cenazesi de İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. TIR sürücüsü ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Üniversitesi ile İŞKUR arasında işbirliği yapılacak
Sonraki Haber Tarık Dursun K.'nın kitapları dağıtıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?