ANA SAYFA > EKONOMİ > İzmir'de en yüksek aidatlar Karşıyaka'da

İzmir'de en yüksek aidatlar Karşıyaka'da

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir'de en yüksek aidatlar Karşıyaka'da

Büyük illerdeki konut projelerinde aidat bedelleri kiralarla yarışır hale geldi. Araştırma şirketi Reidin tarafından gerçekleştirilen 'Konut Projeleri Aidat Değerleri' araştırmasıyla il ve ilçe bazında aidat ortalamaları analizi yapıldı.

Buna göre İstanbul, Ankara ve İzmir illerinde, oturumun başladığı konut projelerinde, metrekare bazında en yüksek aidat değerine sahip konut projesi 18.83 TL ile İstanbul Avrupa yakasında yer alıyor. Ankara'da metrekare başına en yüksek aidat16 lirayı aşarken, İzmir'de en yüksek aidat bedeli metrekare başına 4.3 lira olarak hesaplandı.

İzmir'de metrekare başına en yüksek adiat bedeli 4.35 lira olarak belirlendi. İzmir'de en yüksek aidat Karşıyaka, Narlıdere ve Bornova bölgelerinde talep ediliyor.

İzmir'de en yüksek aidatlar (TL/m2)
Karşıyaka 2.02
Narlıdere 1.61
Bornova 1.44
Çiğli 1.40
Karabağlar 1.33

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tıbbi atıklar bu tesiste zararsız hale gelecek
Sonraki Haber İzmir iş dünyası Karşıyaka'da dernekleşecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?