ANA SAYFA > EĞİTİM > İzmir'de eğitime 1 hafta ara verildi

İzmir'de eğitime 1 hafta ara verildi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir'de eğitime 1 hafta ara verildi

İzmir'de meydana gelen depremin ardından Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk kent genelinde eğitime bir hafta ara verildiğini açıkladı.

Merkez üssü İzmir Seferihisar olan 6,6 büyüklüğündeki deprem bölgede ciddi şekilde hasar bırakırken, birçok bina yıkıldı. Yıkılan binalardan 8'inde arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Şimdiye kadar 25 kişi hayatını kaybederken, 831 kişi de yaralandı.

Depremin ardından bazıları 4 büyüklüğünde toplam 489 artçı sarsıntı yaşandı. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum bölgeden yaptığı son açıklamalarda 100 kişinin kurtarıldığını bildirdi. Kurum yaptığı açıklamalarda, evleri hasar gören ve yardıma ihtiyacı olan vatandaşlara da yardımda bulunacağını aktardı.

Bir açıklama da Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'tan geldi. Selçuk aldıkları kararı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile bildirdi.Son Dakika! Depremin vurduğu İzmir'de eğitime 1 hafta ara verildi"

"Yaraları hep beraber saracağız" diyen Selçuk, "İl genelinde eğitime bir hafta süreyle ara verme kararı aldık. Eğitim ailesi olarak öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, yöneticilerimiz ve velilerimizle birbirimize çok daha sıkı kenetlenerek güçlükleri birlikte aşacağız'" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Soyer depremde son durumu anlattı
Sonraki Haber AFAD İzmir Koordinasyon Merkezi'nde değerlendirme toplantısı yapıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?