ANA SAYFA > İZMİR > İzmir'de ata trafik cezası kesildi

İzmir'de ata trafik cezası kesildi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir'de ata trafik cezası kesildi

İzmir’de, rahvan yarış atıyla trafiğe çıkan bir kişiye 92 lira tutarında trafik cezası kesildi.

Tire'de, geçimini kıraathane işletmeciliği ile sağlayan 27 yaşındaki Mehmet Güneş isimli bir vatandaş atı ile bir sünnet çocuğunu gezdirmek için yola çıktı. Sünnet çocuğunu gezdirip işini bitiren Güneş, atıyla birlikte Tire’de Cumhuriyet Meydanı’na geldiği sırada trafik polislerince durduruldu. Trafik polisleri, Güneş’e atıyla birlikte “Trafiğin yoğun olduğu saatlerde trafiğe uymadan sevk ve idare etmek” gerekçesiyle 92 lira tutarında trafik cezası kesti. Polisler ceza tutanağındaki araç bilgileri ve plaka kısmına ise “Rahvan At” yazdı.

Yaşanan olayın ardından Tire Rahvan At Yetiştiricileri ve Binicilik Spor Kulübü Derneği, cezanın iptali için Tire Sulh Ceza Hâkimliği’ne başvurmaya hazırlanıyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Soyer: Her daim bu kardeşliği yaşatmaya kararlıyız
Sonraki Haber TCG Anadolu, İzmir'de

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?