ANA SAYFA > İZMİR > İzmir'de 2 hastanede 100'den fazla kişi yemekten zehirlendi

İzmir'de 2 hastanede 100'den fazla kişi yemekten zehirlendi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir'de 2 hastanede 100'den fazla kişi yemekten zehirlendi

İZMİR'de, Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları Hastanesi ile Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören hasta, hasta yakını ve personel, 100'den fazla kişi yedikleri yemekten zehirlendikleri şüphesiyle tedaviye alındı.

Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları Hastanesi ile Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören hasta, hasta yakını ve personel, 100'den fazla kişi yedikleri yemekten zehirlendikleri şüphesiyle tedaviye alındı.

Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları Hastanesi ve Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören hasta, hasa yakınları ve hastane personeli, akşam yemeğinde, aynı yemek şirketinden gelen kadın budu köfte, ıspanak ve yoğurt yedi. Bir süre sonra yemekten yiyen kişilerden bazıları rahatsızlandı. Baş dönmesi, mide bulantısı ve karın ağrısı şikayeti görülen 100'den fazla kişi, bu iki hastene ile çevre hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı.

Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne gelerek yetkililerden bilgi alan Türk Sağlık Sen İzmir Şube Başkanı Ahmet Doğruyol, yemek şirketlerinin özelleştirilmesinden sonra buna benzer olayların sıkça yaşandığını belirtti. Doğruyol, "Şu an bu hastanede 40'tan fazla hasta ve hasta yakını zehirlenmiş. Bunlara personeli de eklersek sayı artıyor. Bozyaka Hastanesi'nde de zehirlenenler var" şeklinde konuştu.

Rahatsızlananların tedavileri sürerken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'de özel güvenlik görevlilerine yeni FETÖ operasyonu
Sonraki Haber Fransız piyanist 14 Kasım’da İzmir’de

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?