ANA SAYFA > İZMİR > İZMİR'DE 2 AYRI KAZADA 6 YARALI!..

İZMİR'DE 2 AYRI KAZADA 6 YARALI!..

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İZMİR'DE 2 AYRI KAZADA 6 YARALI!..

İzmir'in Bergama ve Kınık ilçelerindeki iki ayrı kazada, 6 kişi yaralandı.

Kazaların ilki Kınık İlçesi Soma-Bergama Karayolu'nun 26'ıncı kilometresinde bugün saat 15.00'te meydana geldi. Manisa'nın Soma ilçesi'nde yaşayan maden işçisi Mehmet Akyol'un (32) yönetimindeki 45 HA 6726 plakalı otomobil, 6 metre yükseklikteki viyadükten boşluğa uçtu. Kazada Akyol ile annesi Elif Akyol (55) yaralandı. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri anne ve oğlunu ambulansla Dr. Faruk İlker Bergama Devlet Hastanesine kaldırdı. Tedaviye alınan yaralılardan Elif Akyol'un hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

İkinci kaza 15.30 sarılarında, Bergama Çaltıkoru Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Manisa'nın Kırkağaç ilçesinde oturan ve içinde 4 arkadaşın bulunduğu Abdurrahman Demirel'in (58) yönetimindeki 45 YA 3890 plakalı otomobil, Çaltıkoru yolunda kontrolden çıktı. Şarampole yuvarlanan otomobil, takla atıp, 50 metre sonra durdu. Kazada sürücü Demirel ile arkadaşları Ertan Eymen (40), İsmail Eymen (37), Halil Akçalı yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Dr. Faruk İlker Bergama Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Sağlık durumu iyi olan 4 arkadaşın Yortanlı Barajı'na balık avlamaya gittiği öğrenildi. Jandarma her iki kazayla ilgili soruşturma başlattı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber TOPLU ULAŞIMDA DEĞİŞİM BAŞLADI
Sonraki Haber KARŞIYAKA BELEDİYESİ SOSYAL HİZMETLER’DE ÇALIŞKAN’IN YERİNE ÇALIŞKAN GELDİ

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?