ANA SAYFA > İZMİR > İzmir yeni yıla ulaşım zammıyla giriyor

İzmir yeni yıla ulaşım zammıyla giriyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir yeni yıla ulaşım zammıyla giriyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi, yeni yılda otopark gibi birçok hizmetin yanında ESHOT’a zam yapılmasını içeren taslağı kabul etti. Zamlarla birlikte A Tarife'de indirimli öğrenci biletleri 1.25 TL’den 1.35 TL’ye, tam bilet 2.25 TL’den 2.40 TL’ye, , kamuda görevli olan öğretmen biletleri ise 1.60 TL’den 1.75 TL’ye yükseldi. ESHOT tarafından düzenlenen tarife değişikliği 1 Ocak 2016 tarihinden itibaren geçerli olacak.

Zamlarla birlikte ayrıca B tarife adı verilen kent merkezine yakın mesafedeki Urla, Özdere, Torbalı, Seferihisar, Doğanbey, Kemalpaşa, Foça, Selçuk ve Balıkova hatlarında ücret tam 3,95 TL’den 4,20 TL’ye, öğrenci 2,15 TL'den 2,30 TL'ye öğretmen 2,40 TL’ten 2,60 TL’ye yükseldi.

Karaburun, Bergama, Dikili, Kiraz, Kınık, Ödemiş, Tire, Beydağ ve Çeşme’yi kapsayan C tarifede ise 4,50 TL olan biniş 4,80 TL’ye, 2,45 TL olan öğrenci binişi 2,65 TL’ye, 2,75 TL olan öğretmen binişi 3 TL’ye çıktı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Haber Bulunamadı
Sonraki Haber Karşıyaka'da eğlenceye ''engel'' yok

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?