ANA SAYFA > EĞİTİM > İzmir Üniversitesi’ne bir ödül daha

İzmir Üniversitesi’ne bir ödül daha

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Üniversitesi’ne bir ödül daha

Uyuşturucu ile mücadele konusunda farkındalık yaratmak amacı ile düzenlenen “İkinci Adım Yok” Senaryo Yarışması’nda İzmir Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Araştırma Görevlisi Korhan Topcu tarafından senaryosu yazılan “Engebe” isimli kısa film 736 başvuru arasından üçüncülük ödülüne layık bulundu. Tolga Güleç’in oynadığı film kamu spotu olarak televizyonlarda yayınlanacak.

Gençlerin ve ebeveynlerin uyuşturucunun zararları hakkında farkındalık düzeylerinin artması ve uyuşturucuya karşı gençlere bir mücadele alanı oluşturmak amacı ile Yeşilay’ın desteğinde Sinema ve Televizyon Eser Sahipleri Meslek Birliği (SETEM) tarafından düzenlenen “İkinci Adım Yok” Senaryo Yarışması sonuçlandı. Türkiye çapında 736 senaryonun başvuru yaptığı yarışmada İzmir Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Araştırma Görevlisi Korhan Topcu tarafından senaryosu yazılan “Engebe” isimli kısa film üçüncülük ödülüne layık bulundu. Kişiyi hayatın güzelliklerinden uzaklaştırarak ölüme her gün bir adım daha yaklaştıran uyuşturucunun zararlarını görünür hale getiren kısa filmde, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Hatırla Sevgili ve son olarak TRT’de yayınlanan Son Çıkış dizilerinde oyunculuğu ile beğeni toplayan İzmirli sinema ve dizi oyuncusu Tolga Güleç oynadı. İzmir Üniversitesi’ne bir ödül daha kazandıran kısa film, kamu spotu olarak gelecek günlerde televizyonlarda yayınlanacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP'li Çıray'dan partisine sert eleştiri
Sonraki Haber İzmir'in suyu tehdit altında

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?