ANA SAYFA > EĞİTİM > İzmir Üniversitesi’nden anlamlı destek

İzmir Üniversitesi’nden anlamlı destek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Üniversitesi’nden anlamlı destek

Seferihisar Müzik Eğitmenleri ve Müzisyenleri Derneği Özel Çocuklar Korosu, İzmir Üniversitesi Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen Dünya Kadınlar Günü etkinliklerinde konser verecek.

Seferihisar Müzik Eğitmenleri ve Müzisyenleri Derneği Başkanı Gürkan Girgin ve Başkan Yardımcısı Yasemen Girgin, Rektör Prof. Dr. Kayhan Erciyeş’i ziyaret etti ve engellilerin sosyal yaşama kazandırılması konusunda bugüne kadar pek çok etkinliğe imza atan İzmir Üniversitesi’nden Özel Çocuklar Korosunun çalışmaları için destek istedi. Üniversite öğrencileri ile özel çocukları bir araya getirecek etkinliklerin düzenlenmesi kararının alındığı ziyarette, Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında açılışı yapılacak olan Kadın ve Mizah sergisi öncesi Özel Çocuklar Korosunun konser vermesi kararlaştırıldı. Rektör Erciyeş, İzmir Üniversitesi’nin akademik hayata olduğu kadar sosyal hayata da katkıda bulunmaya çalışan bir üniversite olduğunu vurguladığı ziyarette Dernek Başkanı Gürkan Girgin, “Engelli bireylerin topluma kazandırılması adına büyük emek harcayan İzmir Üniversitesi’nin desteği Özel Çocuklar Korosu için büyük anlam taşıyor” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 100.yılında Yeşilçam nağmeleri konseri
Sonraki Haber Karşıyaka'ya tribün kapatma cezası geldi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?