ANA SAYFA > EĞİTİM > İzmir Üniversitesi’nde uluslararası bilim ve teknoloji kongresi

İzmir Üniversitesi’nde uluslararası bilim ve teknoloji kongresi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Üniversitesi’nde uluslararası bilim ve teknoloji kongresi

Amerika Birleşik Devletleri, Almanya, Fransa, İtalya, İspanya, Rusya, Çin, Cezayir ve Portekiz başta olmak üzere 25 ülkeden 150 bilim adamı, İzmir Üniversitesi’nde düzenlenecek Bilim ve Teknoloji’de Matematiksel ve Sayısal Modelleme Kongresinde buluşacak.

2-7 Ağustos tarihleri arasında İzmir Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek uluslararası “Bilim ve Teknoloji’de Matematiksel ve Sayısal Modelleme Kongresi” ne yaklaşık 25 ülkeden 150 bilim adamı katılacak. Bilim adamları kongrede bilişim, fizik, kimya, biyoloji ve ekonomi dahil, teknolojinin bir çok alanlarındaki çeşitli problemlerin matematiksel ve sayısal modelleriyle ilgili son çalışmaları ile bunların mühendislik ve teknolojideki uygulamalarını tartışacak. Kongrede ayrıca büyük ölçekli projeler için yeni iş birlikleri ve araştırma gruplarının oluşturulması da hedefleniyor.

Ev sahipliğini İzmir Üniversitesi’nin yapacağı kongre Doğanata Eğitim ve Kültür Vakfı (DEKVA), Portekiz Uygulamalı Matematik Araştırma ve Geliştirme Merkezi (CIDMA) ve Avrasya Ters Problemler Derneği (EAIP) tarafından da destekleniyor. Kongreye katılacak bilim adamları ve sunumları hakkındaki bilgi ve diğer detaylar http://icmcmst.alpha-publishing.net/ adresinden öğrenilebilir.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Gabriel ve Palacios imzaladı
Sonraki Haber Karşıyaka'da bir ayda 300 kedi kısırlaştırıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?