ANA SAYFA > EĞİTİM > İzmir Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri bir araya geldi

İzmir Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri bir araya geldi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileri bir araya geldi

Bilimsel Araştırma Uygulama dersi kapsamında düzenlenen “İzÜ Tıp 3. Öğrenci Günleri” İzmir Üniversitesi Hastanesi’nde öğrenci ve akademisyenleri bir araya getirdi.

İzmir Üniversitesi Tıp 3. Öğrenci Günleri etkinliği İzmir Üniversitesi Hastanesinde, öğrenci ve akademisyenleri bir araya getirdi. Öğrencilerin, Tıp Fakültesi eğitiminin ilk üç döneminde edindikleri bilgileri en iyi şekilde aktarabilmeleri amacı ile öğrenmeyi öğrendikleri ve analitik düşünce temelini edindikleri Bilimsel Araştırma Uygulama (BAU) dersi kapsamında düzenlenen etkinlikte öğrenciler hazırladıkları projelerini sundu.

Tıp Fakültesi öğretim üyelerinden oluşan jüri tarafından değerlendirilen projeler arasından

danışmanlığını Doç. Dr. Tolga Özdemirkıran’ın yaptığı “Multipl Skleroz ve Vitamin D Düzeyi, Sigara ve Obezite İlişkisi” başlıklı çalışmayla Bedi Özkan Aydoğdu, Alper Akın Özgüven ve Gizem Kösem birinciliğe layık bulundu. Danışmanlığını Yrd. Doç. Dr. Zeynep Elmas’ın yaptığı “Alzhemier Hastalığının Tedavisinde Yeni Gelişmeler” başlıklı çalışmayla Sarp Sağlam, Ayşegül Ozan, İrem Mumcuoğlu, Gülşah Başer ve Selen Erdur ikinci, danışmanlığını Doç. Dr. Gülfem Ece’nin yaptığı “Dünyanın Sonunu Mikroorganizmalar mı Getirecek? Biz mi Abartıyoruz?” başlıklı çalışmayla Mustafa Erdem Yastı, Buğra Şimşek ve Ekin Gündemir üçüncü oldu.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Beklediğim Sonuç!..
Sonraki Haber İzmir iş dünyası uzlaşı hükümeti bekliyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?