ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > İzmir Üniversitesi Model ile şenlenecek!

İzmir Üniversitesi Model ile şenlenecek!

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Üniversitesi Model ile şenlenecek!

İzmir Üniversitesi öğrencileri İZUFEST 2015’te “Buzdan Şato”, “Pembe Mezarlık”, “Değmesin Ellerimiz” ve “Bir Melek Vardı” şarkıları gençlerin dilinden düşmeyen Model ile coşacak, dans gösterileri, oyunlar ve turnuvalar ile final sınavları öncesi stres atacak.

İzmir Üniversitesi öğrencileri, 13-14 Mayıs tarihlerinde Ege Park Balçova’da düzenlenecek etkinliklerle Bahar Şenliği coşkusunu İzmirlilerle paylaşacak. 13 Mayıs saat 14.00’te oyun ve turnuvalarla başlayacak şenlik, İzmir Üniversitesi öğrencileri ile birlikte sahne alacak Seferihisar Özel Çocuklar Korosunun müzikleri ile renklenirken eğlence, öğrenci kulüplerinin dansları ve DJ Ozan Akçiçek’in müzikleri ile devam edecek.

İZUFEST 2015’in ikinci gününde ise bir şenlik klasiği yaşanacak ve sevilen şarkıları ile Kör Nokta sahne alacak. Kör Nokta’nın ardındansa “Perili Sirk”, “Diğer Masallar” ve son albümleri “Levla’nın Hikayesi”ndeki “Buzdan Şato”, “Pembe Mezarlık”, “Değmesin Ellerimiz” ve “Bir Melek Vardı” şarkıları gençlerin dilinden düşmeyen Model, final sınavları öncesi öğrencilerin stresine son verecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tuyuran: ''Karşıyaka'ya kazandıracağımız oyuncular, sonuçtan daha değerli''
Sonraki Haber Kocaoğlu, Karşıyaka'da yeşil alan düzenlemelerini inceledi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?