ANA SAYFA > EĞİTİM > İzmir Üniversitesi minik basketbolcularından büyük başarı

İzmir Üniversitesi minik basketbolcularından büyük başarı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Üniversitesi minik basketbolcularından büyük başarı

İzmir Minik Erkek Basketbol Ligi’ni yaklaşık 90 takım arasından namağlup olarak ilk sekizde bitiren İzmir Üniversitesi Minik Erkekler Basketbol Takımı, Çanakkale’de düzenlenen 13. Basketbol Minikler Şenliği’nde gösterdiği başarı ile Türkiye çapındaki ilk 6 takım arasında yer aldı.

2014-2015 İzmir Minik Erkek Basketbol Ligi’ni yaklaşık 90 takım arasından namağlup olarak ilk sekizde bitiren ve Çanakkale’de düzenlenen 13. Basketbol Minikler Şenliği’ne gitmeye hak kazanan İzmir Üniversitesi Minik Erkekler Basketbol Takımı başarılarını artırarak sürdürüyor.

Türkiye’nin dört bir yanından şenliğe katılan 48 erkek takım arasından oynadığı 7 maçtan 5’ ini kazanan İzmir Üniversiteli minikler, büyük bir başarıya imza attı. İlk gurupta sadece Ankara şampiyonuna yenilen ancak diğer il şampiyonlarıyla oynadığı maçları rahat kazanan takım ilk gruptan ilk ikiye girerek çıktı. İkinci grupta oynadığı üç maçın üçünü de kazanan minikler Türkiye’de ilk 6 takım arasına kaldı.

Şenlikte basketbol seviyesi olarak birçok iyi takımla mücadele eden İzmir Üniversiteli minikler, burada hem farklı sistemlere sahip takımlara karşı hem de farklı özellikteki oyunculara karşı ter döktü ve gelecek yıllar adına önemli bir maç deneyimi kazandı. Aynı zamanda Türkiye Basketbol Federasyonun altyapılar adına büyük önem verdiği Minikler Şenliği’nin, Çanakkale Savaşı’nın 100. Yılı olması sebebiyle Çanakkale’de düzenlenmesi miniklerin Çanakkale Şehitliği’ni gezerek tarihe güzel bir yolculuk yapmasını sağladı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlıspor kortlarını KSK'ye tahsis etti...
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'da iki ayrılık daha...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?