ANA SAYFA > SPOR > İzmir Üniversitesi Karşıyaka Engelliler'in galibiyet serisi devam ediyor

İzmir Üniversitesi Karşıyaka Engelliler'in galibiyet serisi devam ediyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Üniversitesi Karşıyaka Engelliler'in galibiyet serisi devam ediyor

Geçen hafta ilk maçında Kocaeli Engelliler Yıldız Takımı ile karşılaşan ve sahadan galibiyetle ayrılan İzmir Üniversitesi Karşıyaka Engelliler Spor Kulübü, İzmir RSK ile oynadığı mücadeleden 50-31’lik skorla galibiyetle ayrıldı.

1. Lige yükselme maçlarına katılabilmek için gerekli olan galibiyet arzusunu sahaya yansıtan İzmir Üniversitesi Karşıyaka Engelliler Spor Kulübü basketbol takımı, İzmir RSK ile yaptığı maç sonunda da galibiyet sevinci yaşadı. Sahada Metin Bedir, Zafer Aktan, Uğur Çelik, Koray Cömert, Talha Türker, Yüksel Ceylan, İrfan Akpınar, Onur Azizoğlu, Ahmet Kartal, Hakan Tuğ, Mustafa Acar, Kinem Kulbay kadrosuyla çıkan İzmir Üniversitesi KES, koçlar Ergün Çavuş ve Erdal Denizaslanı’nın taktiklerini başarıyla uyguladı. İlk yarıyı 32-19 önde kapatan takım galibiyet serisini sürdürdü.

50-31’lik skorla galibiyet sevinci yaşayan İzmir Üniversitesi KES, 29 Kasım Cumartesi günü Halkapınar Kapalı Spor Salonunda İstanbul Küçükçekmece Dostluk Takımı ile üçüncü maçında karşılaşacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Belediyesi'nden okullara 1 milyonluk yatırım
Sonraki Haber TEGV, Tüm Çocukların Çocuk Hakları Günü’nü Kutluyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?