ANA SAYFA > EĞİTİM > İzmir Üniversitesi Hastanesi Genel Müdürü Kubba cübbe giydi

İzmir Üniversitesi Hastanesi Genel Müdürü Kubba cübbe giydi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Üniversitesi Hastanesi Genel Müdürü Kubba cübbe giydi

İzmir Üniversitesi Hastanesi Genel Müdürü Veysi Kubba, İzmir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sağlık Hukuku yüksek lisans programını başarı ile tamamlayarak mezun oldu.

Mali müşavir olarak başladığı kariyerini Türkiye’nin en modern özel hastanesini Op. Dr. Zafer Beken ile kurarak geliştiren ve geçtiğimiz yıllarda bu oluşumu afiliasyon anlaşması ile üniversite işbirliğine taşıyan İzmir Üniversitesi Hastanesi Genel Müdürü Veysi Kubba, eğitimin yaşı olmadığını kanıtladı. Yoğun iş temposuna öğrenciliği de ekleyen Kubba, İzmir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sağlık Hukuku yüksek lisans programını başarı ile tamamlayarak mezun oldu. 2016 yılında Türkiye Kalite Derneği Yönetim Kuruluna da seçilen Kubba, diplomasını Enstitü Müdürü Yrd. Doç. Dr. Gülnur Erciyeş’ten aldı. Kubba’yı mezuniyet töreninde İzmir Üniversitesi Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Zafer Beken de yalnız bırakmadı. Kubba gibi Genel Müdür Yardımcısı Nilgün Söylemezoğlu’nun da Sağlık Hukuku yüksek lisans programı mezunu olduğu törende Kubba ve Söylemezoğlu, başarılı iş yaşamında uyumlu ekip çalışmasının örneğini sergiledi.

Oğlu ile aynı üniversitede eğitim aldı

İzmir Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümü öğrencisi olan Ahmet Erkan Kubba ise kendisinden önce diploma alan babası Veysi Kubba’nın mezuniyet törenine katılmış oldu. Kişinin iş yaşamındaki pozisyonu ne olursa olsun eğitimin yeni başarılara imza atmanın temelini oluşturacağını vurgulayan Kubba, “Yıllar sonra oğlumla aynı üniversitede eğitim almak çok keyifliydi. İş yaşamında bana önemli katkılar sağlayacak bir yüksek lisans eğitimi aldım. Yoğun iş temposunun kişinin kendisini geliştirmek için eğitim almasına engel olmadığını gösterebilmiş olmayı ümit ediyorum” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Hem matematik öğrendiler, hem de tarım
Sonraki Haber Akpınar: ''Bizi teröre alıştıramayacaksınız''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?