ANA SAYFA > EĞİTİM > İzmir Üniversitesi eğitim fuarına Rektör Erciyeş ile katıldı

İzmir Üniversitesi eğitim fuarına Rektör Erciyeş ile katıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Üniversitesi eğitim fuarına Rektör Erciyeş ile katıldı

19-20 Kasım tarihlerinde Tepekule Kongre ve Sergi Merkezinde Educaturk tarafından düzenlenen eğitim fuarına İzmir Üniversitesi, Rektör Prof. Dr. Kayhan Erciyeş ve 20 kişilik tanıtım ekibi ile katıldı. Yaklaşık 14 bin üniversite adayının ziyaret ettiği fuarda İzmir Üniversitesi akademik çalışmalarının yanı sıra burslu eğitim, sosyal, kültürel ve sportif olanakları tanıtıldı.

Rektör Erciyeş’in de üniversite adaylarını bilgilendirdiği fuarda öğrenciler, İzmir Üniversitesi’nde Diş Hekimliği, Beslenme ve Diyetetik, dört yıllık hemşirelik ve turizm eğitimi ile İnşaat Mühendisliği ve Makine Mühendisliği eğitimlerinin de verilmesi talebinde bulundu. Eğitim fuarlarına katılımın üniversite adaylarının beklentilerini birinci ağızdan öğrenebilmek konusunda da kendileri için büyük öneme sahip olduğunu ifade eden Rektör Prof. Dr. Erciyeş, “Fuarlarımızda tanıtım ekibimizin yanı sıra öğrencilerimiz ve akademisyenlerimiz de üniversite adaylarının sorularını yanıtlıyor. Her zaman savunduğumuz şey, bir üniversiteyi en iyi öğrencileri ve mezunlarının tanıtacağıdır. Çünkü öğrencilerimiz olanaklarımızı anlatmanın yanı sıra deneyimlerini paylaşıyorlar. Ayrıca akademik kadromuzun da fuarlarda bulunması ve eğitim içeriğimiz hakkında bilgi vermesi üniversite adaylarının kafalarındaki soru işaretlerini kaldırıyor” değerlendirmesinde bulundu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yamanlar'da keyifli doğa yürüyüşü...
Sonraki Haber Ilgaz Bulut 3.Single'ın müjdesini verdi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?