ANA SAYFA > EĞİTİM > İzmir Üniversitesi Bakü’de tanıtıldı

İzmir Üniversitesi Bakü’de tanıtıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Üniversitesi Bakü’de tanıtıldı

Akare Eğitim Fuarları kapsamında Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen eğitim fuarında tanıtılan İzmir Üniversitesi büyük ilgi gördü.

Ön lisans, lisans ve lisansüstü eğitim veren dünyanın dört bir yanından 39 üniversitenin katıldığı fuarda Türkiye’den 9 üniversite tanıtıldı. Yaklaşık 2 bin öğrencinin ziyaret ettiği fuarda İzmir Üniversitesi’nin en fazla ilgi gören fakülteleri Tıp, Mühendislik ve Mimarlık oldu. İzmir Üniversitesi’nin akademik olanakları, teknolojik altyapısı ve çalışmaları hakkında öğrencilere Uluslararası İlişkiler Ofisi Temsilcisi Çağlar Çelti ve Tanıtım Sorumlusu Onur Yontar tarafından bilgi verildi. İzmir Üniversitesi temsilcileri, iklimi, sosyal ve kültürel olanakları ile İzmir’in üniversite öğrencileri için bir çekim merkezi haline geldiğini söyledi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KSK'li Aghayev'in yüzü Milli takımda da gülmedi
Sonraki Haber AK Parti'li Hotar gençlerle bir araya geldi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?