ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > İzmir Üniversitesi Bahar Şenliği'nde ''Duman'' rüzgârı esecek

İzmir Üniversitesi Bahar Şenliği'nde ''Duman'' rüzgârı esecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Üniversitesi Bahar Şenliği'nde ''Duman'' rüzgârı esecek

Kış döneminde soğuk hava ve derslerin yoğunluğundan bunalan İzmir Üniversitesi öğrencileri, 10-11 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek Bahar Şenliğinde, ünlü rock grubu Duman’ın şarkılarıyla stres atacak.

İzmir Üniversitesi tarafından her yıl düzenlenen ve öğrencilerin final sınavları öncesinde moral bulmasını sağlayan Bahar Şenliği, bu yıl 10-11 Mayıs tarihleri arasında İnciraltı İzmirspor Tesislerinde yapılacak. Bütün yıl dersler ve sınavların yoğunluğuyla boğuşan öğrenciler, şenlik kapsamında düzenlenecek konserler, dans gösterileri, çeşitli turnuva ve oyunlarla eğlencenin tadını çıkaracak. Şenliğin ilk gününe, İzmir Üniversitesi, İzmir Ekonomi Üniversitesi, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü ve Dokuz Eylül Üniversitelerinin dans gruplarının yapacağı gösterilerin yanı sıra İzmir Üniversitesi Müzik Gruplarının Konserleri ve Anıl Piyancı’nın rap müzik şarkıları renk katacak. Gençler, gecenin ilerleyen saatlerinde ise DJ Okan Akçiçek’in sahne performansı ile coşacak.

Şenliğin son gününde sahne alacak olan ünlü rock grubu Duman da, sevilen şarkılarını İzmir Üniversitesi öğrencileri için söyleyecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber ‘Smyrna Rüzgarı’ Paris’ten sonra İzmir’de
Sonraki Haber Nükhet Hotar'dan Anneler Günü mesajı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?