ANA SAYFA > EKONOMİ > İzmir Ticaret Borsası üyelerine 20 milyon liralık ''nefes'' kredisi

İzmir Ticaret Borsası üyelerine 20 milyon liralık ''nefes'' kredisi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Ticaret Borsası üyelerine 20 milyon liralık ''nefes'' kredisi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından KOBİ’lerin finansman sorunlarının giderilmesine katkı sağlamak üzere başlatılan “Nefes Kredisi” uygulamasına İzmir Ticaret Borsası da omuz veriyor. Borsa yönetimi, bu projeye iki milyon lira kaynak sağladı. Bu tutar ile Borsa üyelerine 20 milyon liralık bir kredi limiti açılmış oldu.

T.C. Ziraat Bankası ve Denizbank ile yapılan protokol kapsamında yürütülen Nefes Kredisi projesinde Borsa üyeleri maksimum 100 bin TL kullanabilecekler. 12 ay vadeli ve aylık eşit taksitli kredinin brüt faizi aylık %0,825, yıllık %9,90 oranında. Protokol imzalanan bankalar tarafından masraf olarak talep edilecek 250 TL ve Hazine Müsteşarlığı’nın talep edeceği kefalet başvuru bedeli ve komisyonu dışında Borsa üyelerinden herhangi bir masraf ve komisyon talep edilmeyecek.

Başvuru yapmak isteyen üyelerimiz öncelikle borsamızdan açıklama olarak “TOBB Nefes Kredisi Başvurusu İçindir” ibareli faaliyet belgesi alacaklar ve bu belge ile, anılan iki bankanın herhangi bir şubesine giderek bankanın talep edeceği kredi evrakları ile müracaat edecekler.

İzmir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli, ekonomide yaşanan daralmaya karşı bir reaksiyon vermek üzere bu projenin içinde yer almayı görev saydıklarını belirterek, “İnşallah bu sıkıntılı günlerin aşılması için bir nefes olur” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Balbay: Eğitimi ve çocuklarımızı karanlıktan çıkarın
Sonraki Haber Konaklı çocuklar ''Bunu Ben Çektim'' diyecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?