ANA SAYFA > İZMİR > İzmir, tasarım şehri olacak...

İzmir, tasarım şehri olacak...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir, tasarım şehri olacak...

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Akdeniz Akademisi öncülüğünde, 20’den fazla kurumsal katılımla düzenlenecek olan “İyi Tasarım İzmir / Good Design İzmir” başladı.

EGSD etkinliklere Gelinlik Tasarım Yarışması Sergisi ve Dünden Bugüne Dikiş Makinası Sergisi ile katılıyor. Serginin açılışında konuşan EGSD Yönetim Kurulu Başkanı Mukadder Özden, İzmir’in tasarım şehri olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini söyledi. İzmir’in bu tarz etkinliklere ihtiyacı olduğunu da söyleyen Özden, “Etkinlikte emeği geçen başta İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Akdeniz Akademisi olmak üzere herkese teşekkürlerimi sunarım” dedi.

“Birlik olmalıyız”

Sektörel alanda birlik ve beraberlik vurgusu yapan Özden, “Bu dünya için neler üretmeliyiz; onu konuşmalıyız. Bugün yaptığımız etkinlikten sonra kurumlar bu tarz organizasyonlar için iş birliğine gitmelidir. Biz EGSD olarak kentimizin ve ülkemizin ekonomisine katkı koymak için birçok etkinliğe imza atmaya çalışıyoruz. Bunlardan biri de İF Wedding Fuarında İZFAŞ ile düzenlediğimiz Gelinlik Tasarım Yarışması. Hazır giyim tasarım yarışmaları içinde önemli bir organizasyon haline gelmiş durumda. Bu etkinlikle Türkiye çapında ciddi bir katılımcı kitlesine ulaştık. Derece alan tasarımcılarımız marka olmuş hazır giyim firmalarında çalışıyorlar.  Biz bugün yarışmada derece almış arkadaşlarımızın tasarımlarını sergiliyoruz. Bu tasarımlar yeni nesile yol gösterebilir” diye konuştu. Zamansız teması ile yapılacak olan 8. Gelinlik tasarım yarışmasına taleplerini 12 Aralık 2016’ya dek teslim alacaklarını de anımsatan Özden, her tasarımcının kendini bu yarışma ile gösterebileceğine inandığını açıkladı. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kanserli hastalara ücretsiz kaş ve meme ucu çiziyor
Sonraki Haber Gelişim Koleji öğrencilerinin matematik sevgisi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?