ANA SAYFA > İZMİR > İzmir Tahkim Derneği İzmir’de ilk eğitimini veriyor

İzmir Tahkim Derneği İzmir’de ilk eğitimini veriyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Tahkim Derneği İzmir’de ilk eğitimini veriyor

Hukuk uyuşmazlıklarında Alternatif Çözüm Yöntemlerinden biri olan Tahkim’i anlatmak, tanıtmak uygulatmak ve Tahkim Hakemleri yetiştirmek için kurulan Sivil Toplum Kuruluşu İZTA (İzmir Tahkim Derneği) İzmir’de ilk eğitimini veriyor.

Bu konuda dernekten yapılan açıklama şöyle:
"Ankara TED Üniversitesi işbirliği ile verilen eğitimin amacı Tahkim davalarında hakemlik yapabilmek için gereken hukuk ve adli yazışma bilgisini kazandırmak. Sınırlı sayıda kişiye; Bayraklı Tower’da bulunan Workinton’da  yapılacak olan eğitimi Prof. Dr. Mustafa Serdar Özbek verecek.  Tahkim Hukukuna giriş, Tahkim Sözleşmesi, Tahkime Elverişlilik, Hakemler, Tahkim Davası, Tahkim Yargılama Usulü, Hakem Kararı, Hakem Kararına Karşı Başvuru Yolları gibi konulardan oluşan eğitimin süresi 48 saat olup 23 Şubat 2019 ile 10 Mart 2019 tarihleri arasında 3 hafta sonu 6 günde tamamlanacaktır. 48 saatlik eğitimi tamamlayan kursiyerler kurs bitiminde Ankara TED Üniversitesi sertifikası sahibi olurken, İzmir Tahkim Derneği’nin Tahkim Hakemleri Listesine girmeye hak kazanacaktır.Kaynak: İzmir Tahkim Derneği İzmir’de ilk eğitimini veriyor "

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'nın nüfusu arttı
Sonraki Haber Yavuz Pasa emekli oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?