ANA SAYFA > EKONOMİ > İzmir SGK'da yapılandırma kuyruğu

İzmir SGK'da yapılandırma kuyruğu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir SGK'da yapılandırma kuyruğu

Vergi cezaları ve SGK alacaklarına yapılandırma nedeniyle İzmir Sosyal Güvenlik Kurumu Konak Sosyal Güvenlik Merkezi'nde kuyruklar oluştu.

Vergi ve vergi cezaları, gecikme faizleri,gümrük vergileri, SGK ve belediye alacaklarını yeniden yapılandırma yasası TBMM Genel Kurulunda geçtiğimiz günlerde kabul edildi. Çalışmanın başlamasının ardından binlerce mükellef ve işveren yapılandırmadan faydalanmak amacıyla Maliye ve SGK kurumlarına başvuruda bulundu.
İzmir Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü'ne bağlı Sosyal Güvenlik Merkezi'nde hafta başında yapılandırma yoğunluğu yaşandı. Binlerce mükellef ve işverinin yapılandırma amacıyla başvurduğu merkezde, zaman zaman uzun kuyruklar oluştu. Yapılandırma işlemi için bir kaç saat beklemek zorunda kaldıklarını anlatan mükellefler, "Sosyal Güvenlik Kurumu'yla ilgili bir çok işlemi internetten yapabiliyoruz. Ancak yapılandırma için bizzat kurumlara başvuru şartı bulunuyor. Yoğun başvuru nedeniyle kurumun altyapısı ihtiyacı karşılayamıyor" şeklinde konuştu. 
PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kocaoğlu: ''Kültürpark İzmirlilerindir''
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka, Çeşme'de tatil yaptı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?