ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > İzmir Senfoni, dev konserle Ata’sını anacak

İzmir Senfoni, dev konserle Ata’sını anacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Senfoni, dev konserle Ata’sını anacak

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, aramızdan ayrılışının 78. Yılında dev bir konser ile anılacak.

İzmir Devlet Senfoni Orkestrası(İzDSO),Ulu Önder Atatürk’ün sevdiği şarkılarından oluşan “Atatürk’ü Anma Konseri”ni Folkart’ın Ana Sponsorluğu’nda Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde gerçekleştirecek.

İzmir Devlet Senfoni Orkestrası Müdürlüğü, İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Sanayici ve İşadamları Derneği(İZSİAD) işbirliği ile hazırlanan konser 10 Kasım Perşembe saat 20.30’da başlayacak.

Gecede Şef Emin Güven Yaşlıçam yönetimindeki İzmir Devlet Senfoni Orkestrası’na solist olarak Türkiye’nin en değerli sanatçılarından Fatih Erkoç ile İzmir’in gururu Zafer Çebi Quartet eşlik edecek ve Ata’nın en sevdiği şarkıları seslendirecekler.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Altın Kedi Ödülleri sahiplerini buldu
Sonraki Haber İzmir ''Ata’sı için'' yürüyecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?