ANA SAYFA > GÜNDEM > İzmir şehidini uğurladı

İzmir şehidini uğurladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir şehidini uğurladı

Şırnak’ın Cizre ilçesinde askeri aracın geçişi sırasında el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan 3 askerden biri olan İzmirli er Necati Yenikapı, bugün son yolculuğuna uğurlandı.

Bostanlı Beşikçioğlu Camiisi’nde yapılan cenaze törenine İzmir Valisi Mustafa Toprak, AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekili Atilla Sertel, parti yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Cenaze Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da çelenk gönderdi.

Şehidi acılı ailesinin güçlükle ayakta durduğu cenaze töreninde göz yaşları sel oldu aktı. Üzüntüsünü göstermemek için büyük çaba sarf eden şehidin acılı babası, askerlerin desteği sayesinde tören boyunca ayakta durdu. Şehit Yenikapı’nın naaşı askeri araca yüklendikten sonra babasının şehidin arkasından “Yolun açık olsun oğlum” diye seslenmesi, herkesin yüreğini dağladı.

Şehit er Necati Yenikapılı, cenaze töreninin ardından Kadifekale Şehitliği’ne defnedildi.

Salahattin Oytun İdel/Karşıyaka Haber

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ufuk Sarıca'ya bir ödül daha...
Sonraki Haber Eski Bakan Zeybekci'ye yemekli uğurlama

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?