ANA SAYFA > SAĞLIK > İzmir Platformları kadavra bağışı yarışında

İzmir Platformları kadavra bağışı yarışında

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Platformları kadavra bağışı yarışında

İzmir 68’liler platformu öncülüğünde İzmir Kültür-Sanat ve Mesleki Platformlar kadavra yarışına girdi. Platform temsilcileri toplu olarak kadavralarını Ege Üniversitesi Anatomi Anabilim Dalı’na bağışlama kararı aldı. Anatomi A.B.D Başkanı Prof. Dr. Lokman Öztürk bu davranışı bilim adına çok değerli bulduklarını ifade etti.

68’liler Platform Başkanı Okan Yüksel, Ege Ajans’a yaptığı açıklamada, “Ülkenin geleceğini bilim insanları şekillendirecek. Onlar için yapılacak her katkı ülkemize yapılan katkıdır. Biz bedenlerimizle bu katkıyı yapmaya hazırız” dedi.

Okan Yüksel bağış kampanyasına ilk etapta  İzmir’i Sevenler Platformu, İzmir Kültür Platformu, Ege Kültür Platformu,  Gaziemir Atatürkçü Düşünce Derneği  Başkanlığı ve Türkiye  Emekli Astsubaylar Derneği Gaziemir Şubesi (TEMAD)’nin katılacağını ifade etti.

Ege Üniversitesi Anatomi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Lokman Öztürk ise platform adına Okan Yüksel’e teşekkür ederek  “Bilime yaptığınız katkılarınız ve hizmetleriniz unutulmayacak” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Konak’a Tarihi Kentler Birliği’nden ödül
Sonraki Haber Karşıyaka'daki öğrencilere “Sağlıklı Gıda” uyarısı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?