ANA SAYFA > GÜNDEM > İzmir Outlet Shopping Fest Karşıyaka'da başladı...

İzmir Outlet Shopping Fest Karşıyaka'da başladı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Outlet Shopping Fest Karşıyaka'da başladı...

Türkiye’nin ilk indirimli alışveriş festivali İzmir Outlet Shopping Fest Karşıyaka'da başladı...

Yurtdışındaki outlet günlerinin bir benzeri Türkiye’ye geldi. Giyimden mobilyaya, kozmetikten ev tekstiline, optikten oyuncağa sektörün önde gelen markalarının ve ihracatçılarının katıldığı festivalde, tüm ürünler indirimli olarak satılıyor.  İlk kez gerçekleşen ve altı bin metrekare alan üzerinde yetmiş firmanın katıldığı İzmir Outlet Shopping Fest, 16-18 Ekim tarihleri arasında Karşıyaka Bostanlı Pazaryeri'nde düzenleniyor.

Türkiye’de bir ilk niteliği taşıyan etkinlik, alışveriş festivallerine yeni bir soluk getirmeyi;  Türk tüketicisini geniş bir ürün yelpazesinde kaliteli ve indirimli stok-depo satışlarıyla tanıştırmayı hedefliyor. Festivalin bir başka özelliği ise İzmir’den dünyaya ihracat yapan önemli firmaların kentliyle ve Türk tüketicisiyle bu etkinlik kapsamında buluşacak olması.   

Üç gün boyunca açık kalacak ve 11.00- 21.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek festival kapsamında kadın erkek ve çocuk giyim, ayakkabı, çanta, kozmetik, spor malzemesi, takı, saat, gözlük, seyahat ekipmanları, mobilya, ev tekstili, dekorasyon ürünleri satışa sunuluyor.

İsim Organizasyon ve Diva Magazin ortaklığında düzenlenen İzmir Outlet Shopping Fest’i Karşıyaka Belediyesi’nin yanı sıra Ege İhracatçı Birlikleri, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Ege Giyim Sanayicileri Derneği ve Mimar Kemalettin Moda Merkezi Derneği destekliyor. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KSK Yönetimi'nden Mehmet Sepil'e teşekkür...
Sonraki Haber KafKaf'tan Barcelona Zaferi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?